Reviews

3.95
Based on 144 reviews
Journey
Превозникот
Staff
4
Arlind, Croatia
17.06.2017.
Zagreb - Split
Journey
Превозникот
Staff
Comment

“Oni sto imaju kartu preko interneta(online kartu) nemaju broj sjedalo, ne znaju br peron, i naravno da ce doci 'taj' koji ima kartu kome pise broj sjedalo pa ti digne iz sjedall pa moras sjest negdje drugdje, i tako moze ti biti isto dok bus ne krene. Jako bezobrazni ljudi, a vozaci su odlicni bili, bez obzira sto su trebali malo poludit, jer su ljudi bas bezobraznj bili, al ipak nisu. Jako umoran sam na kraju bio, i jedva smo stigli i kasnili smo 10 minuta jer su natocili dizel u splitu, jedva sam stigao trajekt.”

5
John, Croatia
15.09.2017.
Split - Dubrovnik
Journey
Превозникот
Staff
Comment

“In spite of warnings about delays and the border crossing our 1030 departure journey from Split to Dubrovnik arrived 10 minutes ahead of schedule. The driver was excellent the scenery spectacular. Twenty five minutes stop at Neum a special bonus.”

5
Božidar, Croatia
17.11.2017.
Zagreb - Split
Journey
Превозникот
Staff
Comment

“Autobus je vrlo dobar. Vožnja je protekla u najboljem redu nije bilo nikakvih problema, međutim imam jednu malu zamjerku koja se tiče grijanja u autobusu. Naime, grijanje u autobusu radi po etapama, nekad je prejako a nekad je skroz ugašeno tako da osjećaj nije baš ugodan, bilo bi puno bolje kada bi podesili određenu temperaturu i nju držali cijelo vrijeme tako da ne bude prevelikih oscilacija u grijanju. ”