Ако сте како нас, тогаш уште од мали сте сакале да патувате. Сигурно некогаш во животот сте ја слушнале поговорката: “Не е за стигнувањето до таму, туку за патувањето.“ Првите неколку пати сигурно сте се мислеле дека е вистина. Но, десеттина пати подоцна сте се изнервирале кога сте си го потрошиле времето во::

  • долги редици за билети,
  • Стоејќи во автобус во кој веќе сте резервирале седиште
  • Пропуштајќи го автобусот бидејќи не сте стигнале на време

Вистината е дека кој и да ја измислил оваа поговорка веројатно секогаш патувал во прва класа, со црвени теписи извадени пред него/неа и веќе поврзани авионски линии кои го чекаат. Патник на буџет како тебе ЗНАЕ дека патувањето е секогаш најнапорниот дел. Стигнувањето до таму е најважно.

Заради ова го создадовме Vollo.

Првиот чекор во правењето на патот полесен

За сите нас кои сакаме да стигнеме на најдобриот можен начин.

Истражувачи, кампери, планинари, сурфери, гњурачи, скијачи, одачи, било што освен оние кои чекаат во ред.

Знаеме дека е за стигнувањето до таму. И стигнуваме до таму со Vollo.

Направено со ♥️.

 

Ако моментално се наоѓате помеѓу патувања, НАЈДЕТЕ РАБОТА во компанија со истомисленички патници.

Детали за Компанијата

Vollo tehnologije d.o.o.
Адреса: Ul. Andrije Hebranga 22
10000 Загреб, Хрватска

МБС: 081019137
ОИБ: 87082108132
емаил:: info@vollo.net

Компанијата е регистрирана во Комерцијалниот Суд во Загреб, Тт-16/6584-4

Член на одборот: Марко Јукич
Капитал на повелба: 20.000.00 куни