Bus schedule

03:45 11:55
Date: 28.04.2019.
03:45 11:55
8:10h 1
Вчитување...
24.99 EUR
1
05:30 12:35
Date: 28.04.2019.
05:30 12:35
7:05h 1
Вчитување...
24.99 EUR
1
06:25 10:35
Date: 28.04.2019.
06:25 10:35
4:11h 2
Вчитување...
28.28 EUR
1
11:50 17:50
Date: 28.04.2019.
11:50 17:50
6:00h 0
Вчитување...
22.99 EUR
1

За ова патување

Од: Pula, HR за: Venice, IT
Далечина
Buses 4
Просечно времетраење на патување 6 h 18 min
Цена од 23 EUR